Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.
Akadálymentesített verzió elhagyása Esélyteremtő Nonprofit Kft. - Akadálymentesített verzió
Menü kinyitása/bezárása

Missziós nyilatkozat

>> Missziós nyilatkozat

Missziós nyilatkozat

Az Esélyteremtő Szociális és Egészségügyi Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság létrehozásának küldetési célja a szociális ellátórendszer aktív résztvevőjeként a szenvedély- és a pszichiátriai betegek gondozása, segítése, továbbá képessé tétele arra, hogy integrált és teljes jogú tagjai maradjanak a társadalomnak, illetve reintegrálódjanak a közösségbe. Az Esélyteremtő Nonprofit kft. ezen ellátottak részére közösségi alapellátásokat és alacsonyküszöbű ellátást működtet. A gondozást a pszicho-szociális rehabilitáció és a tanácsadás minden formáját a minket választó klienseink otthonában illetve lakókörnyezetében, tartózkodási helyén biztosítjuk. Segítséget nyújtunk számukra egészségi és pszichés állapotuk javításában; meglévő képességeik és készségeik megtartásában, illetve fejlesztésében; a mindennapi életükben adódó konfliktusok feloldásában és problémáik megoldásában; a szociális és mentális gondozásukban, és az egészségügyi ellátáshoz való hozzájutásukban. Fontos célunk, hogy az általunk biztosított ellátás képes legyen rugalmasan alkalmazkodni az adott közösség változó igényeihez. A közösségi ellátás célja továbbá a tartós intézeti tartózkodás megelőzésével a szenvedélybeteg és a pszichiátriai beteg stigmatizációjának elkerülése, a közösségi integráció fenntartása. Az ellátott gondozásában illetve rehabilitációjában, a természetes segítők aktív közreműködésére építve, az egyéni megoldásokat preferálja az intézményes lehetőségekkel szemben.

A fenntartó a szervezeti egységei közti belső hálózat formájában biztosítja az egységes, magas színvonalú szakmai alapelveket, a rendszeres közös továbbképzést, a szakmai munka fejlesztését. Jövőbeni tervként az ellátottak komplex gondozásának megteremtéseként az egymásra épülő ellátások biztosítása keretében nappali ellátási forma bevezetésével válik teljessé a nyújtott szolgáltatások köre. Szolgáltatásaink megvalósításhoz megfelelő szakképzett humánerőforrással rendelkezünk, melynek elméleti és gyakorlati tudását a folyamatos képzések, továbbképzések és szupervíziók segítésével igyekszünk fejleszteni.